Primera sortida de l’any 2022: Dissabte 29 de gener

2ª ETAPA DEL CAMÍ DE SANT JAUME DE L’EBRE:   POBLE NOU DEL DELTA – LA RÀPITA – AMPOSTA.

 

A les 7:30h. sortirem amb autobús de l’Alberg d’Amposta (avinguda Sant Jaume, 1, al costat de la Botiga del riu) que ens portarà al Poble Nou per començar a caminar a les 8:00h. (el cost del viatge amb autobús serà de 2€).

Estimem que pot tenir una durada de unes 5 h. Farem uns 22 Km., de dificultat MITJANA.

Seguidament, els qui ho desitgeu, dinarem al Restaurant Bosc de Ribera, situat al Polígon de Tosses, al costat dels cinemes d’Amposta. El menú serà de 15€ i constarà de picadetes per compartir, fideuada i costella de porc amb guarnició.

Donat que es tracta d’una etapa del Camí de Sant Jaume de l’Ebre, us recordem que porteu les credencials ja que les podrem segellar a La Ràpita i a Amposta. També els que no tingueu credencials i desitgeu que us les subministrem, ens ho heu de comunicar amb antelació a fi de que les tinguem preparades.

Recordem la recomanació de tenir amb compte les mesures sanitàries per la pandèmia.

Es recorda la conveniència d’anar ben calçats, portar aigua i menjar suficients per a la caminada.

Per tal de facilitar l’organització de la sortida, us preguem que ens confirmeu l’assistència abans del dijous de la mateixa setmana (27 de gener), especialment aquesta sortida ja que hem d’encarregar l’autobús adient, així com les places del restaurant.

 

La Junta

IMPORTANT

Confirmar assistència fins dijous 27 de gener de 2022 abans de la sortida e-mail: camisantjaumebre.montsia@gmail.com